Contact

Kip

Na ons rundvlees en varkens vlees zijn we opzoek gegaan naar collega boeren die met dezelfde kennis en passie kippen verzorgen als wij koeien verzorgen. Zo zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met kippenboeren net over de taalgrens met een groot hart voor hun dieren. We vinden het belangrijk dat de dieren beschikken over een buitenloop en 100% lokaal geproduceerd biologisch voeder krijgen. Enkel op die manier resulteert dit in een  zeer lekker stukje biologische hoevekip van uitzonderlijke kwaliteit. De smaak van vanouds!

Omdat de kippen over grote weides beschikken waar ze in lopen, en biologisch gevoerd worden duurt het aanzienlijk langer voor ze klaar zijn om op te eten. Dit proef je uiteraard in een stevige structuur van het vlees van kippen die steeds in de beste omstandigheden worden gehouden en altijd de keuze hebben of ze binnen of buiten willen rondlopen.

Deze kippen worden door ons aangeboden in hele delen (een volledige kip) of halve delen (de helft van een volledige kip). Deze zijn verpakt onder beschermde atmosfeer en zitten in een speciaal schaaltje om de versheid te garanderen. De levering gebeurt samen met de bestelde delen van het rund of het varken in de gekende koeldozen. Er is dus de mogelijkheid om kip bij te bestellen bij een bestaand pakket met varkens en/of rundsvlees of enkel kip indien er minimum 9 kg kip besteld wordt, in dit geval betekent dat 5 hele kippen of 10 halve kippen.

 

Je kan ze dan ook makkelijk in de vriezer zetten samen met de andere stukken van sameneenkoe.be


 

Bestel nu uw deel

 

 

Assortiment Kip

hoeveelheid inhoud verpakking  
+- 1.8kg hele kip per stuk  
+- 0.9kg halve kip per stuk  
     
Vrij toe te voegen aan 
een ander 10 kg pakket
     
       
OF      
       
+- 9kg 1 totaalpakket vacuüm in gekoelde doos
zelf in te delen    
SAMENEENKOE gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer →