Contact

Het beste vlees is de boer zijn eigen koe!

Bestel nu
ons BBQ-pakket
met kip, runds & varkensvlees

 Samen een koe ? 

De boer kweekt zijn koe, de beenhouwer versnijdt deze en verdeelt ze dan onder familie, vrienden, buren …
Dit concept bestaat al meer dan 100 jaar.

Geen industrie, geen tussenhandel, geen eieren, gluten, bewaarmiddelen of andere toevoegingen, enkel lekker en puur vlees!


Vandaag is dat niet meer vanzelfsprekend: het aantal landbouwers neemt af en de macht van de supermarkten neemt toe. 


 Bij ons kan het nog wel 

Garantie op een 100% lokaal, traceerbaar stuk vlees vol van smaak én een eerlijke prijs voor de Vlaamse boer. Wij hebben al jarenlang ervaring in het grootbrengen van runderen en onze ambachtelijke huisslager beschikt over een moderne infrastructuur die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.  Doet u mee? www.sameneenkoe.be is de digitale weg van boer tot bord. 

Volg ons ook via https://www.facebook.com/sameneenkoe/.

koop een deel van deze koe

74.29%

verkocht

 € 140
voor +-10kg

Wat zit er in uw pakket?

~1 kg rosbief
~1 kg rumsteak
~1 kg entrecote
~1 kg biefstuk eerste keus
~0,5 kg biefstuk tweede keus
~1,5 kg stoofvlees
~1 kg hamburgers *
~1 kg americain *
~1 kg gehakt *
~1 kg soepvlees *

(*) hoeveelheid te verdelen naar keuze

Gratis levering in heel België en Nederland!

Lekker, puur en goedkoop!

Lekker?

Allicht! U koopt immers een rund dat rechtstreeks van de hoeve komt en gegarandeerd goed gesoigneerd is. 

Puur? 

In samenwerking met Natuurpunt grazen onze runderen vrij en blij op het natuurgebied Schulensbroek, en kregen ze het best wenselijke voeder: eigen maïs, eigen granen, eigen ingemaakt gras en hooi.

Dat maakt het verschil en dat verschil proeft u ook!


Goedkoop? 

Heerlijk gezond en ambachtelijk vlees hoeft niet duur te zijn. 

Het vlees komt zonder tussenstops (handelaars, supermarkten …) direct op uw bord. En zo bespaart u flink wat geld. Bij ons staan respect voor het dier en zijn omgeving plus de puurheid van gezond en (h)eerlijk vlees boven maximaal rendement en hoge winstmarges.

Het concept

  •  samen met andere lekkerbekken koopt u een heel rund. Dat doet u door de bestelling op de website te plaatsen.
  •  onmiddellijk na uw bestelling krijgt u van ons een mail met ons rekeningnummer en een betalingsverzoek. Volgt uw betaling niet binnen de 5 dagen na uw bestelling, dan moeten wij uw bestelling jammer genoeg annuleren.
  •  eens voldoende mensen hebben ingetekend, staat het rund op 100 %. Het is dus helemaal verkocht. Hoe meer vrienden u over ons vertelt, hoe sneller het rund verkocht is.
  •  het dier wordt geslacht en in gelijke stukken verdeeld. Er is voor elke koper een pakket van circa 10 kilo met alle delen van een koe: van biefstuk en entrecote tot gehakt en stoofvlees. Alles wordt per portie verpakt: makkelijk voor de diepvries!
  •  na een drietal weken wordt uw pakket gratis bij u aan huis geleverd!

U wil bestellen maar de koe is al helemaal verkocht? Geen probleem: de dag nadien wordt een nieuwe koe te koop aangeboden!

Speciale wensen? Dat kan ook: u mailt ons die samen met uw bestelling naar info@sameneenkoe.be (niet vergeten uw naam + oormerknr van de koe te vermelden) en wij zorgen ervoor dat wat u vraagt, ook gebeurt. Lukt dit niet? Dan laten wij u dat zo snel mogelijk weten.

Liefde voor het vak

Een koe grootbrengen met natuurlijke producten … Het blijft een mooi vak.

Die liefde en passie brengen wij tot op uw bord. Daarvoor werken wij samen met landbouwers die dezelfde waarden nastreven als wij. Passie kun je proeven: al van de eerste hap! Want passie en ervaring hebben alleen dan zin als je ze met anderen kunt delen of overbrengen.

Wij willen u laten meegenieten van een (h)eerlijk stukje vlees rechtstreeks van bij de boer.

SAMENEENKOE gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer →